Automate your Marketing
with Womplify




 
Haziq Darwish's FotoPage

By: Mama Haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 26-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Haziq dua bulan

Tido pun pikir lagi
Baru sudah mandi
Close up
View all 15 photos...
Ni gamba2 Haziq umur dah 2 bulan...Ajiq dah botak ala ala Mawi AF heheh...skang mulut becok, tanya sepatah jawab berpatah-patah tak larat mama ngan papa nak melayan...since mama dah keje, Ajiq skang siang gi 'sekolah' (taska)..kat taska tuh Ajiq yang paling muda, kawan2 die ramai tua sebulan...Ajiq skang suka hisap jari, habis sume jari masuk mulut...feveret game, timang tinggi tinggi...mama balik keje kena main timang2 ngan Ajiq dulu...



Friday, 15-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Haziq botak

Hi!
Yeaahh!
Opp!
View all 12 photos...
Haa...ni gambar Haziq sebelum dan semasa dibotakkan...gambar selepas tak sempat nak ambik sebab bateri camera dah habis, charger pulak tak bawak ...mulanye nenek Haziq pakai gunting, tengah gunting-gunting tuh (mase ni Haziq tido) atuk Haziq pun balik keje...terus atuk die ambik mesin ketam tuh ketam rambut Haziq...tengah ketam tuh Haziq terjaga pulak, terpaksalaa berenti jap...lepas tuh Haziq dah ok sambung balik sampai abis...tp camera lak takde bateri nak amik gambar Ajiq motak


Thursday, 14-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis cukur jambul & akikah

Sedang menunggu tetamu
Famili members
Potong jambul
View all 9 photos...
Majlis cukur jambul Haziq diadakan pada 18 Jun 2005 di Muar, Johor (kampung nenek Haziq)..so minta maaflaa pada semua kawan-kawan sebab tak buat kat PD ...untuk akikah, selamat korban seekor kambing..majlis nie agak meriah, maklumlaa cucu sulong famili mama tok dia semangat buat majlis... menu mlm tuh nasi beriani, kambing beriani, ayam masak merah serta beraneka jenis kuih muih ...minuman pula sirap dan teh susu (feveret mama )...setiap jemputan pula akan dapat bunga telur, bunga rampai ngan duit singgit sebagai sedekah (cam kenduri kawin pulak heheh)...


Wednesday, 13-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Haziq sebulan

Jejaka macho heheh
Muka stim
Haziq sebulan 2 minggu
View all 6 photos...


Thursday, 30-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My baby Haziq

Haziq first day
Haziq second day
Haziq third day
View all 14 photos...
Hi...ni ade sket gambar-gambar Haziq mase dlm hari....Haziq lahir pada 24 April 2005 jam 1:27 pagi kat hospital Colombia, Seremban ...2 minggu awal dari due (due 3 Mei 2005) sebab doctor scan air ketuban dah kurang so kena induced...plan nak bersalin 5 Mei 2005 (050505), tapi takde rezki nak wat camne ...kelam kabut nenek Haziq carikan mama Haziq minyak selusuh (elsluso bak kata Pak Ngah Haziq (Kerul->pekak) )..siap ade kerahan tenaga kat umah PD kemas rumah siapkan katil mama Haziq, pasang baby cot Haziq..lap kipas, mop lantai..kebetulan jer mama Haziq baru baik chicken pox, the day before tuh blk KL jap amik and kemas barang2 Haziq and mama...siap shopping kat Midvalley lagi...actually before gi Midvalley tuh mama buat check up at PMC Bangsar, kena tahan setengah jam kat labor room sebab heartbeat baby tak stable...then after half a hour heartbeat stable dah so discharged ward, kalau tak confirm kena Ceasar dah ....ptg tuh jugak blk PD, malam tuh mama memang rase resah tak sedap hati...then papa Haziq pulak cakap kesian die tengok mama Haziq tak larat, kalao boleh die nak mama Haziq beranak cepat-cepat...tak sangka berkat doa papa, Haziq pun keluar awal...

Anak mama ni tak besar sangat, 3 kg jer...Haziq lahir jer dah luas bukak mata..first day lagi dah pandai keluarkan tangan dari bedung, Haziq memang marah kalau orang bedung tangan die..

Enjoy the pictures!



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net